Egy csepp Európa

Az út

“Bármilyen utat választasz is, mindig lesz valaki, aki azt mondja, hogy tévedsz. Mindig támadnak majd nehézségek, amelyek megpróbálják elhitetni veled, hogy bírálóidnak igaza van. Egy út eltervezéséhez és végigjárásához bátorságra van szükség.” Ralph Waldo Emerson... Tovább »

Miért éppen Belgium?

Nemrég három kalandos, fárasztó, de rendkívül érdekes és izgalmas napot töltöttünk Belgiumban. Többször szóba került már, hogy szívesen körülnéznénk a Benelux országokban, de eddig valahogy nem került erre sor, most viszont kihagyhatatlannak ítéltük a Ryanair ajánlatát, ráadásul elfogadható áron sikerült szállást találnunk. Ezek után már nem volt megállás! Rá kellett azonban döbbennünk arra, hogy bár… Tovább »

Minden út Prágába vezet?

Talán nem mindegyik, de a legjobbak biztosan. Sajnos a kisebb városokba vezető utak több helyen meglehetősen siralmasak. Prágát Budapestről indulva (Győr-Pozsony-Brno útvonalon) körülbelül öt óra alatt érhetjük el autópályán (pályamatricát Szlovákiában és Csehországban is kell váltani, előbbit forintban vagy euróban, utóbbit koronában fizethetjük – itt jegyezném meg, hogy nekem sehol nem érte meg Csehországban pénzt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!