Egy csepp Európa

Havas háztetők és hófehér folyópartok – Téli pillanatok Győrből

Valahogy a telet furcsa érzés havazás nélkül elképzelni. Évtizedekkel ezelőtt nem volt kérdés, hogy havazik-e majd karácsony tájékán. Manapság az is bizonytalan az ország egyes vidékein, havazik-e a tél folyamán egyáltalán… Éppen ezért már lemondtunk a téli éj csendjében puhán szállingózó hatalmas hópelyhekről, és nagyon tudunk örülni a szitáló porhónak is. Lassan már külföldre  kell… Tovább »

Gyerkőc-hétvége Győrben

Javában zajlik a hetedik Győrkőcfesztivál Győrben ezen a hétvégén, friss fotókkal jelentkezünk, hogy aki még nem kapott kedvet, az is felkerekedjen, és induljon a kisalföldi városba, hiszen holnap még minden gyermeknek lesz lehetősége kipróbálni a szuper játékokat! Ne feledjük: minden játék ingyenesen kipróbálható, ha a gyermek mosolygós fotóját leadjuk a szervezőknek, cserébe a gyermek és a… Tovább »

Különleges kilincsek és kopogtatók

Miközben a látványos ablakokhoz és csodás ajtókhoz gyűjtöttem képeket, különleges és egyedi kilincsekre, kopogtatókra is rábukkantam, amit ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani veletek. Sajnos csak kevésről lehet tudni, hol található, de azt gondoltam, ezek olyan szépek és nem szokványosak, hogy talán így is gyönyörködhetünk bennük. Mint például ebben a szépségben: A következő angyalkás kilincs holléte… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!